riso

RISOTTO WITH TALEGGIO CREAM, BLACK PEPPER AND BROCCOLI

A first course that combines the delicious flavours of the fondue with the health-giving qualities of broccoli.
KCAL 351

Nutritional values

Nutrients Quantity
Calories 351 kcal
Fibre 4 g
Protein 10,9 g
Total Fat 12,3 g
     saturated fat 5 g
    monounsaturated fat 5,7 g
    polyunsaturated fat 0,9 g
Cholesterol 20 mg
Carbohydrates 50,1 g
     sugars 3,3 g
Vitamins
Folic Acid 166 mcg
Thiamine (vitamin B1) 0,3 mg
Riboflavin (vitamin B2) 0,3 mg
Niacin (vitamina PP) 2,6 mg
Vitamin B 6 0,3 mg
Vitamin B 12 0,4 mcg
Vitamin A 3325 mcg
Vitamin C 46,1 mg
Vitamin D 11 mcg
Vitamin E 1,2 mg
Vitamin K 62,5 mcg
Minerals
Calcium 168 mg
Sodium 838 mg
Potassium 351 mg
Phosphorus 197 mg
Iron 4,1 mg
  giuncata

CREAMED BORLOTTI BEANS WITH CARAMELIZED ONION AND SAUTÉED LENTILS

Traditional creamed borlotti beans with the addition of an onion stewed in sugar and vinegar. The crunchiness of the lentils is a tasty extra touch that balances the two flavours.
KCAL 202

Nutritional values

0 0
Nutrients Quantity
Calories 202 kcal
Fibre 10,6 g
Protein 9,4 g
Total Fat 3,7 g
     saturated fat 0,6 g
    monounsaturated fat 2,5 g
    polyunsaturated fat 0,6 g
Cholesterol 0 mg
Carbohydrates 34,7 g
     sugars 8 g
Vitamins
Folic Acid 130 mcg
Thiamine (vitamin B1) 0,3 mg
Riboflavin (vitamin B2) 0,1 mg
Niacin (vitamina PP) 1,1 mg
Vitamin B 6 0,3 mg
Vitamin B 12 0 mcg
Vitamin A 226,1 mcg
Vitamin C 9,5 mg
Vitamin D 0 mcg
Vitamin E 0,6 mg
Vitamin K 8,7 mcg
Minerals
Calcium 44,2 mg
Sodium 194 mg
Potassium 496 mg
Phosphorus 172 mg
Iron 2,6 mg
gnocchetti

LASAGNETTA* WITH RADICCHIO AND MILD PROVOLA CHEESE

A classic lasagna in which a seasonal vegetable, radicchio, encounters provola cheese, enhancing its flavour.
KCAL 666

Nutritional values

Nutrients Quantity
Calories 666 kcal
Fibre 5,4 g
Protein 26,6 g
Total Fat 24,3 g
     saturated fat 10,3 g
    monounsaturated fat 9,7 g
    polyunsaturated fat 2,4 g
Cholesterol 96 mg
Carbohydrates 86,3 g
     sugars 6,3 g
Vitamins
Folic Acid 262 mcg
Thiamine (vitamin B1) 0,7 mg
Riboflavin (vitamin B2) 0,8 mg
Niacin (vitamina PP) 4,4 mg
Vitamin B 6 0,5 mg
Vitamin B 12 1,3 mcg
Vitamin A 22175 mcg
Vitamin C 24,6 mg
Vitamin D 40 mcg
Vitamin E 3,6 mg
Vitamin K 304 mcg
Minerals
Calcium 536 mg
Sodium 457 mg
Potassium 853 mg
Phosphorus 510 mg
Iron 5 mg
pici

TAGLIATELLE WITH A BISQUE OF SHRIMPS, PRAWNS AND ORANGE ZEST €

A dish in which the citrus flavours combine beautifully with the strong flavour of the bisque.
KCAL 382

Nutritional values

Nutrients Quantity
Calories 382 kcal
Fibre 2,4 g
Protein 19,2 g
Total Fat 12,7 g
     saturated fat 1,8 g
    monounsaturated fat 7,6 g
    polyunsaturated fat 2,1 g
Cholesterol 127 mg
Carbohydrates 48,1 g
     sugars 2,6 g
Vitamins
Folic Acid 141 mcg
Thiamine (vitamin B1) 0,6 mg
Riboflavin (vitamin B2) 0,4 mg
Niacin (vitamina PP) 4,2 mg
Vitamin B 6 0,2 mg
Vitamin B 12 0,8 mcg
Vitamin A 10200 mcg
Vitamin C 26,5 mg
Vitamin D 76 mcg
Vitamin E 2,5 mg
Vitamin K 9,2 mcg
Minerals
Calcium 69,6 mg
Sodium 114 mg
Potassium 448 mg
Phosphorus 241 mg
Iron 4,2 mg
I piatti o gli ingredienti contrassegnati con (*) potrebbero essere congelati o surgelati all’origine dal produttore oppure potrebbero essere sottoposti in loco ad abbattimento a temperatura negativa per garantirne la qualità e la sicurezza, come descritto nelle procedure del piano HACCP ai sensi del Reg. CE852/04. Il personale di sala è a disposizione per fornire qualsiasi informazione in merito ai piatti serviti.

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